Ínyenc lazacos metélt
Hozzávalók
- 100 g főtt KATUSFOOD metélt
- 60 g füstölt lazac
- 1 db "M"-es tojás
- 5 g kapribogyó
- 10 g vaj
Hogyan készül?
- A KATUSFOOD metéltet forrásban lévő vízbe tesszük és 3 percig főzzük.
- Szűrjük, majd olvasztott vajra csúsztatjuk.
- Alacsony hőmérsékleten összemelegítjük a felvert tojással és a darabolt lazac felével. (vigyázzunk a tojás ne süljön meg)
- Tálaláskor a lazac másik apróra vágva az ételre tesszük és pár szem kapribogyóval díszítjük.
Elkészítetted?
Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.
A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.