Kenyeret nem dobunk ki! Főleg, amióta magunknak sütünk. Szerencsésnek érzem magam, hogy nem csak sütni tudom őket, hanem kreatívan felhasználni. Előző napi sütésből maradt egy szép adagnyi pulled pork, ami jó alapot adott neki.
A nyár esti fröccsözések egyik alapkelléke a jó társaság mellett a finom, omlós pogácsa. Ebből is a mi kedvencünk a tökmagolajjal gyúrt krumplis pogácsa. Íme Séfünk receptje és az elkészítés.
A pogácsa után úgy gondoltuk, megpróbálkozunk a tökmagolajjal dagasztott kovászos kenyérrel. Séfünk el is készítette, és örömmel mondhatjuk, hogy egy nagyon különleges és egyedi kenyér született. Szinte piskóta puhaságú bélzet jött létre, amit finom íze miatt gyakorlatilag magában ettünk. Hát igen, a jó kenyérhez nem kell sok minden, főleg amikor még langyos.