Rakott kel másképpen
Nagyon szeretjük a zöld és a narancssárgás, sárgás árnyalatokat. Ez bentről fakad. Ezúttal a rakott kelt gondoltuk újra és szedtük szó szerint darabokra.
Nagyon szeretjük a zöld és a narancssárgás, sárgás árnyalatokat. Ez bentről fakad. Ezúttal a rakott kelt gondoltuk újra és szedtük szó szerint darabokra.
A tavalyi spenót vetésünk utolsó adagját egy nagyon ízletes ételben szerettük volna viszontlátni. Elkezdtük átgondolni, hogy miket ültetünk a kertbe. Mi vált be tavaly és mi nem? Ehhez a kis csevegéshez nagyszerű társ egy csodás házi tészta étel.
Elkészítetted? Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon. A “Chef a családban” receptjei, írásai …
„Húsmentes falatok” folytatásában egy nagyon egyszerű és szép fogást mutatunk nektek. Önmagában, de köretnek sem utolsó.
Sok lusta receptem van, ami minimális előkészületet igényel és a sütés közben élvezhetem a hétvégi ejtőzés pillanatait. Ebben a receptemben legújabb kedvencemet a leveles fodros kelt vagy toszkán kelt mutatom be. Pár igazán egyszerű hozzávalóval és kolbásszal, amit a fodros kel egyenesen imád. És persze mi is, hisz amiben sült kolbász van az rossz étel nem lehet.
Fantastico!Korábban már közzétettük a gnocchi receptjét, amit most egy nagyon egyszerű mártással egészítünk ki. A gorgonzola illata emlékeztet minket a kenyérre és ezért az olajos magok nagyon jól illenek hozzá. Természetesen Pepo Papa tökmaggal és tökmagolajjal egészítettük ki.