nagy grillkönyv stiller tamás könyv

Pestoval pácolt mozzarella, tonhallal, babbal és KATUSFOOD tésztával

1.1K
Fitness

Igen, ez egy tonhalas tésztasaláta. Az én egyik verzióm fehérje forrásokkal és friss ízekkel.

Pestoval pácolt mozzarella, tonhallal, babbal és KATUSFOOD tésztával

Adag 1 személy

Hozzávalók

  • 75 g KATUSFOOD orsó tészta (száraz súly)
  • 65 g light mini mozzarella
  • 80 g tonhal
  • 60 g konzerv vörösbab
  • 15 g kapribogyó
  • 10 g szárított paradicsom
  • 5 g pesto
  • 5 g olívaolaj
  • friss menta

Hogyan készül?

  • A kimért száraz tésztát forrásban lévő vízbe tesszük. 1/3-ra csökkentjük a hőt alatta és 3 percig így hagyjuk. Mielőtt leszűrnénk kevés sót keverünk el a vízben.
  • A mozzarella golyókat olivás pesztóval keverjük össze és hagyjuk állni egy kis ideig.
  • A leszűrt tésztát tányérba tesszük és elrendezzük rajta a hozzávalókat.
Szerző: Stiller Tamás
Kalória: 625kcal
Fogás: Egytálétel
Keresőszó: bab, mozzarella, pesto, tészta, tonhal

Elkészítetted?

Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.

A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close