Chef a családban
Főzz kreatívan
Az eredeti gnocchi
Tökmagos zöldséges gersli
Black angus édesburgonyapürével és pirított hajdinával
Házi készítésű granola recept
Édesburgonyás brownie
Fekete-erdő torta
Füstölt karfiol, spenót pürével és sajtropogóssal
Göngyölt karaj szmókerben, párolt káposztával, hagymás burgonyával és mustáros jus-vel
Tengeri halak grillezve, céklás-tökmagos bulgurral
Kovászos aranygaluska, vanília sodóval
KATUSFOOD Kovászos kenyér
Hagymás-tejszínes-brokkolis kovászos kenyér rakottas (Old Bread Pudding)
Laskagombás csirkeragu leves
Sütőtök krémleves prosciuttoval
Zellerkrémleves spárga fejekkel
Marhahúsos cukkini
Rakott kelbimbó Pepo pasában
Színes kelbimbó saláta, dióval és tökmaggal
Húsmentes cézár saláta
Fetás spárga saláta bulgurral
Káposztás húzott rétes
Grillezett tarja szendvics
Majorannás kacsacomb, szilvaszósszal
Parmezános csirke petrezselymes vajjal
Spenótkrém
Gomba és tészta
[mc4wp_form id=”26″]