Steak quesadilla
A hosszú hétvégén mindenképpen gyújtsátok be a grillt! Ha még nincs ötletetek, akkor itt van egynek mai ebédünk.
A hosszú hétvégén mindenképpen gyújtsátok be a grillt! Ha még nincs ötletetek, akkor itt van egynek mai ebédünk.
Újabban elragad minket az őrület és egymásra halmozzuk az élvezeteket. Így jutottunk el egy sima sajtos szendvicstől a steak-es, kukoricás sajtos szendvicshez.
Egy igazán különleges hamburgert készítettünk a héten. Általában véve ritkán látni tükörtojást sütni grillben, de a Weber kerámia lap most minden pillanatban segítségünkre volt.
A meleg idő jó hatással van az étvágyra és a kreatívitásra is. Így készítettük el ezt az őrületes sült kolbászos szendvicset.
A hőség sokszor hozza magával azt az érzést, hogy az ember nem akar nehéz ételt enni. Itt a hétvége és kedvünk sincs túl sokat pepecselni a konyhában. Sokkal többet ér egy frissítő és jó ízű leves. A zellerkrémleves mellesleg hidegen is nagyon jó!
Hogy milyen egy tárkonyos csicseriborsó leves? Ráadásul tökmagolajjal? Zseniális!
Ki melyik csoportba tartozik, ha ünnepi készülődés van? Sokfélét süt? Vagy csak egyet, de az legyen különleges? A továbbiakban kiderül, hogy Mi egyfélét szeretünk készíteni. A különlegességről Séfünk gondoskodott és nagyon reméljük, hogy sokan el fogják készíteni ezt a mennyei desszertet.
A jó idő miatt egyre többen pattannak biciklire vagy most kezdik el a januárban megfogadott diétát. Legyen szó edzésről vagy a munkahelyi nassolásról, készítettünk egy igazán különleges Energia szeletet. Válogatott alapanyagokból a legjobb beltartalomért.
Imádjuk a bulgurt! Bármikor jó kiegészítője lehet egy salátának és ha ötlet kell hozzá, csak cseréld ki kedvenc rizses ételedben a rizst, bulgurra.
Ki ne szeretné a rántott csirkét. Petrezselymes burgonyával ubi salival. Generációk nőttek fel rajta és valószínűleg még fog jó pár. Összeírtunk egy kisokost a sütéshez, reméljük hasznát veszitek.