nagy grillkönyv stiller tamás könyv

Tojásos szendvicskrém

847

Tojásos szendvicskrém

Ha akadt még egy kis főtt tojás Húsvétról és némi kalács, akkor itt egy tojás és kalács pusztító recept ötlet. Vagy egy jó protein forrás a sportkedvelőknek.
Adag 1 személy

Hozzávalók

  • 3 db főtt tojás
  • 2 csokor petrezselyem
  • 1 evőkanál Pepo Papa tökmagolaj
  • 2 szelet kalács
  • 2 szelet bacon

Hogyan készül?

  • A tojást pucoljuk meg, a petrezselymet vágjuk durvára. Aprító gépben párszor forgassuk meg, de maradjon darabos, szép rusztikus. Ha így is túl keménynek érezzük, akkor egy kevés tejfölt vagy tejet kanállal keverjünk el benne.
  • Ízesítsük sóval és Pepo Papa tökmagolajjal.
  • A bacon szeleteket vágjuk ketté, majd tegyük hideg serpenyőbe. Közepes lángon kezdjük el lassan sütni, míg ropogóssá nem válnak.
  • Kenjük meg a kalácsot a tojáskrémmel és tegyük rá a bacont.Ízlés szerint aprított tökmaggal, újhagymával díszítsük meg.
Szerző: Stiller Tamás
Fogás: Szendvics
Keresőszó: húsvét, krém, szendvics, szendvicskrém, tojás
szendvicskrém tojással


Elkészítetted?

Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.

A „Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azokat csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakkal, emellett kötelező a forrás megjelölése is.

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close