Pestoval pácolt mozzarella, tonhallal, babbal és KATUSFOOD tésztával
Hozzávalók
- 75 g KATUSFOOD orsó tészta (száraz súly)
- 65 g light mini mozzarella
- 80 g tonhal
- 60 g konzerv vörösbab
- 15 g kapribogyó
- 10 g szárított paradicsom
- 5 g pesto
- 5 g olívaolaj
- friss menta
Hogyan készül?
- A kimért száraz tésztát forrásban lévő vízbe tesszük. 1/3-ra csökkentjük a hőt alatta és 3 percig így hagyjuk. Mielőtt leszűrnénk kevés sót keverünk el a vízben.
- A mozzarella golyókat olivás pesztóval keverjük össze és hagyjuk állni egy kis ideig.
- A leszűrt tésztát tányérba tesszük és elrendezzük rajta a hozzávalókat.
Elkészítetted?
Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.
A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.