Tökmagolajjal pácolt fetasajt paradicsomsalátával
Újabb tippünk a nagy hőség idejére. Ráadásul ez kettő az egyben lesz.
Hozzávalók
- 50 g feta sajt
- 5-6 db különböző fajta paradicsom
- 2 evőkanál Pepo Papa tökmagolaj
- Pepo Papa tökmag
- Pár bazsalikom levél
Hogyan készül?
- A feta sajtot vágjuk kockákra, tegyük tálba és öntsük le tökmagolajjal. Tegyük 10 percre félre, amíg elkészítjük a paradicsom salátát.
- A paradicsomokat vágjuk fel ízlésesen és rendezzük el a tányéron.
- Tegyük rá a tökmagolajos fetát és szórjuk meg tört magokkal.
- A tálban maradt tökmagolajat is használjuk fel.Zöld fűszerrel tálaljuk.
Jegyzet
Aki nagyon szereti a bazsalikomot, az tehet rá többet is, mert nagyon jól erősíti ezt a hármas fogatot.
Ha nem ebédre szánnánk, akkor egy esti grillezés kiegészítője is lehet.
Elkészítetted?
Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon
A „Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.