Könnyű grillvacsora ötlet
Mit szólnál egy grillezett kolbászhoz, finom puha stangliban, édes savanyúval, hagymával és szósszal?
Hozzávalók
- 4 db grill kolbász
- 4 db magos stangli
- 1 szál póréhagyma
- 8-10 szelet édes uborka savanyúság
- 8-10 evőkanál grill szósz
Hogyan készül?
- 215°C-ra hevített grillben megsütjük a kolbászt.
- A nyitott stanglit indirekt zónában átmelegítjük.
- Összeállítjuk személyre szólóan, majd minden falatot kiélvezünk.
Jegyzet
Ha még egy kis üveges sör is akad, akkor feltettük a koronát a fejünkre és a napra is.
Elkészítetted?
Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon
A „Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.