Go Back
Print
Recipe Image
Jegyzet
Smaller
Normal
Larger
Könnyű grillvacsora ötlet
Mit szólnál egy grillezett kolbászhoz, finom puha stangliban, édes savanyúval, hagymával és szósszal?
Adag
4
személy
Hozzávalók
4
db
grill kolbász
4
db
magos stangli
1
szál
póréhagyma
8-10
szelet
édes uborka savanyúság
8-10
evőkanál
grill szósz
Hogyan készül?
215°C-ra hevített grillben megsütjük a kolbászt.
A nyitott stanglit indirekt zónában átmelegítjük.
Összeállítjuk személyre szólóan, majd minden falatot kiélvezünk.
Jegyzet
Ha még egy kis üveges sör is akad, akkor feltettük a koronát a fejünkre és a napra is.
Szerző:
Stiller Tamás
Keresőszó:
édes savanyú, grill kolbász, indirekt sütés, póréhagyma, stangli, szósz