
Gomba és tészta
Hozzávalók
- 100 g KATUSFOOD tészta
- 50 g portobello gomba
- 25 g párolt zöldborsó
- 15 g parmezán
- 15 g KATUSFOOD kókuszzsír (1 evőkanál)
- petrezselyem, só
Hogyan készül?
- Egy kis fazékban vizet forralunk, majd amikor már zubog beletesszük a kimért KATUSFOOD tésztát és lezárjuk alatta a hőt. 3-4 percig hagyjuk ázni, míg megszívja magát.
- A portobello gombát vékony szeletekre vágjuk és hevített kókusz zsíron megpirítjuk. Használjunk bátran magas hőt, mert az étel szempontjából fontos, hogy a gomba piruljon, ne párolódjon.
- A borsót egy kis fazékban minimális vízben pillanatok alatt roppanósra főzzük.
- Tálaláskor a tésztát tányérba tesszük és elrendezzük rajta a pirított gombát és a zöldborsót. Parmezánnal megszórva és friss petrezselyemmel kínáljuk.

Elkészítetted?
Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.
A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelelező a forrás megjelölése is.