nagy grillkönyv stiller tamás könyv

Toffee krém

Hull a pelyhes … !
Bizony-bizony hétvégén lehet sikálni a cipőket, mert jön a Mikulás. A „van zsákodban minden jó” felől kétségünk sincs, viszont szeretnénk meglepni azokat, akiket rendre toffee krémes finomsággal lepnek meg. Vagy lepik meg magukat.Teszteltük tökmagolajjal is és meglepően jól illik hozzá főleg, ha közben egy kis mogyorót is elropogtatunk mellé.

Bélszín libamájjal és lecsóval

Sokszor hallunk olyan sztorikat, hogy valami igazán különleges és drága nyersanyaggal (bélszín, libamáj) grilleztek, de nem sikerült jól. Vagy a technológia hiányzott, vagy a tapasztalat. Mi most két drága terméket tettünk egyszerre a tányérra, hogy kincset érő tapasztalatokat adjunk át nektek. A végén majd kiderül Ti mit tanultatok ma ebből.

Medvehagymás rizottó tökmagolajjal

Elkezdődött a medvehagyma szezon. Aki erdőben szeretné szedni az ügyeljen rá, hogy csak virágzásig szedhető, utána már nem. Szeretnénk, ha a jövőre is lenne, ezért ne fosszuk meg őt attól, hogy sokasodjon. Számos helyi legenda kering arról, hogy összetévesztik a gyöngyvirággal. Sok részletet lehetne kiemelni, de az egyik legfontosabb…a gyöngyvirág nem fokhagyma szagú. Pont.

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close