nagy grillkönyv stiller tamás könyv

Nyári programok Székesfehérváron

1K

Nyári programok széles repertoárjával várja idén is Székesfehérvár a városba látogatókat. Többek között könnyed, nyáresti városnéző sétákra, fáklyás esti túrákra, panorámabuszos és kisvonatos kirándulásokra invitálja vendégeit. A Tourinform iroda és a Sóstó Látogatóközpont szervezésében mindenki talál kedvére való programot.

Forrás: https://turizmus.szekesfehervar.hu/varazslatos-turak-egesz-nyaron

2022-ben 262 megrendelt és 301 garantált vezetést szervezettek összesen 12 ezer fő részére. Túráik nem csak a Fehérvárra érkezők számára jelentenek programlehetőséget, hanem a közeli Velencei-tónál, illetve a Balatonnál nyaralók kultrurális érdeklődését is kiszolgálják. Tárlatvezetések, kisvonatos kirándulások, panorámabuszos utazások, Sóstó ökotúrák, stadiontúrák és interaktív foglalkozások sora tette felejthetetlenné a városi kirándulásokat több ezer látogató számára tavaly.

Idén sem lesz ez másképp, a népszerű programok továbbra is elérhetőek és természetesen újdonságokkal is készülnek. Összesen több mint harminc túrára várja idén nyáron a vendégeket a székesfehérvári Tourinform és a Sóstó Látogatóközpont. A részletes programokról ITT olvashat bővebben.

Fontos megemlíteni, hogy a Nyiss Fehérvárra! kedvezménykártyával a turisták kedvezményesen vehetnek részt a programokon, illetve a Tourinform partnerszállodáinak vendégei számára jelent 10-50 százalékos árengedményt, plusz szórakozási időt, ingyenesen igénybe vehető tartalmas programokat a www.nyissfehervarra.hu oldalon megtalálható elfogadóhelyeken.

Forrás: Székesfehérvár Turizmus

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close