nagy grillkönyv stiller tamás könyv

Hétvégére kinyit a Gellért Szálló

130

Október 7 és 9 között mini Oktoberfesttel és literes korsókkal készülnek a Gellért Szálló teraszán

Literes korsókba csapolt bajor sörökkel, sramlival, faházakról lógó girlandokkal és bajor perecekkel várja az Oktoberfest hangulatára szomjazókat a Serfőző csapata a tavaly decemberben bezárt, de ezen alkalom végett újranyitott Gellért Szálló teraszán.

Október második hétvégéjére a legnépszerűbb német főzetek és szaftos bajor sörkorcsolyák sorakoznak fel a Gellért Szálló teraszán. Az Erdinger házában három csapravert és két üveges nedűvel, a Német sörök házában pedig a legnépszerűbb pilseni típusú sörökkel készülnek a Serfőző Biergarten vendégeinek. Bitburger, Wernesgrüner, Radeberger, Köstritzer, Lindemans vagy Dab főzetek közül már egészen biztos újratölthetik korsóikat a látogatók.

Természetesen a végtelen literes korsók tartalmas sörkorcsolya után kiáltanak, amelyeket a Serfőző vendéglátós partnere készít. Többek között bajor pereccel és sörrel készült ételekkel idézik meg a müncheni sörédenkertet. Ráadásul miután az egyszeri sörkedvelő erőt merített a bajor főzetekből és a combos lakomából, sörösrekesz-tartó és egylitereskorsó-tartó versenyen mérettetheti meg magát a Gellért Szálló teraszán. A hangulatról a Die Adlersteiner, a Die Pilsnerprofessoren és a Bőrnadrágos Banda zenekarok, valamint Katona Csaba sörtörténész gondoskodik.

Találkozzunk az Serfőző Biergarten-en október 7. és 9. között az egy hétvégére újranyitott Gellért Szálló teraszán.

A Serfőzőről bővebben.
Serfőző Biergarten Facebook-esemény.

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close