nagy grillkönyv stiller tamás könyv

Áfonyás ananászos hamburger

736

Áfonyás ananászos hamburger

Újra a SmokeFire pellet grillt toltuk ki, hogy ebédet készíthessünk. Egy kis méretű serpenyőben összeolvasztottuk a sajtot és az áfonyát is, de alapvetően ez a verzió is jól működik.
Adag 4 személy

Szükséges eszközök

  • SmokeFrire pellet grill

Hozzávalók

  • 4 db marhahúspogácsa
  • 4 db hamburgerzsömle
  • 4 szelet friss ananász
  • 4 szelet sajt
  • 12 szem kékáfonya
  • lilahagyma
  • bbq szósz

Hogyan készül?

  • Grillezzétek meg a hamburger húst a szokásos módon, 250°C-os grillben. Indirektben hagyjátok lassan átsülni, és közben a megtisztított előkészített friss ananászt is direkt módban süssétek meg.
  • Fedjétek be egy-egy szelet sajttal a husit és ha ráolvadt tegyetek rá egy-egy karika ananászt is. A közepében áfonyával hagyjátok bent további 5 percre.
  • Egy kis sózott lilahagymával és bbq szósszal szuper kis burger kerekedett.

Jegyzet

Próbáljátok ki penészes sajtokkal is.
Szerző: Stiller Tamás
Fogás: Hambureger
Keresőszó: áfonya, ananász, grillezés, marhabureger

Elkészítetted?

Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.

A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.

Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close