Pages Navigation Menu

Babaséf

 

Mielőtt megérted milyen egyedi koncepciót dolgoztam ki a babavárás idejére, fontos tudnod, hogy kik vagyunk. Engem kevésbé kell bemutatni. A feleségem Timi belgyógyász, kiváló szakorvos, akit a kollégái és betegei is nagyon szeretnek. E kettősünk közös munkáját ismerheted meg a Babaséf oldalain. Folyamatosan gyűjtöttük és vezettük az információkat Szofiról, hogy lássuk hogyan cseperedik.

Egy újabb speciális téma a Chef a családban weboldal hasábjain. Aki rendszeresen követi munkásságomat, annak ez nem meglepő, mert tudja, hogy folyamatosan keresem azokat az új területeket, amik még frissítésre várnak. 2015. december 26-án született meg kislányunk Szofi. A fogantatás pillanatától kezdve tudatosan táplálkoztunk otthon is. (Ehhez plusz infó, hogy rendkívül változatosan étkezünk egyébként is.) Kiemelten ügyeltünk arra, hogy a babánk egészséges környezetben jöjjön a világra. Megvolt az elképzelésem arról, hogy mit akarok adni a feleségemnek és mit nem. És közben megszületett a fejemben a Babaséf ötlete.

Sajnos az interneten különböző mamás csoportok arról árulkodnak, hogy sok anya fejében komoly problémák és tévhitek uralkodnak a józan ész felett. Folyamatosan olvassuk az olyan cikkeket, amikben azt látjuk, hogy nincsenek meg a szükséges alapok. Egyszerűen fogalmazva nem volt felkészülve eléggé a babavárásra. Némelyek versenyt futnak a másik anyukával, csakhogy bizonyíthassák, az ő gyerekük is elég gyorsan fejlődik.

Fontos kiemelni, hogy azért, mert született egy tökéletes gyerekünk (;) még nem vagyunk tanácsadók. Nem is akarunk, és nem is erről szól. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy mind Timi, mind Szofi táplálása, gondozása bizonyítottan sikeres. Abban szeretnénk segíteni, hogy a cikkeinken keresztül láss egy olyan elképzelést, ami járható és jól használható.

Várunk Benneteket a Chef a családban Facebook oldalán, ahol rendszeresen közzé tesszük legfrissebb tartalmainkat.

 

Babaséf cikkeink:

Mit ehetek terhesség alatt? Az első trimeszter
Hogyan főzzek terhesség alatt?
Szoptatás alatti minta étrend

Köszönöm, hogy megosztod.