Tortilla tekercs grillezett csirkemellel, tökmagolajos krémmel és habbal
Az idei tavasz igazán érdekesen alakul eddig, de reméljük a hétvégén már több órán át is élvezhetjük a Nap melengető sugarait. Ha esélyét látjuk egy finom grill ebédnek, akkor ehhez most van egy gyors recept ötletünk.
Hozzávalók
- 400 g csirkemell
- 2 db tortilla lap
- 75 g vegán krém vagy tejföl
- 25 g Pepo Papa tökmagolaj
- 5 g méz
- 30 g vörösbab
- friss saláta, zöldfűszerek
- olaj és fűszerek
Hogyan készül?
- A csirkét pácoljuk be 20 percre kedvenc grill fűszerünkkel.
- A felforrósított grillben süssük át alaposan.
- A tökmagolajat, a krémet és a mézet keverjük össze.
- A tortilla lapra tegyünk friss salátát és a szeletelt csirkemellet, majd a krémet és a babot. Végül petrezselyemmel és mentával dobjuk fel. Hajtsuk össze és vágjuk ketté.
Jegyzet
Extraként rizst is tehetünk bele vagy sült burgonyát.
Elkészítetted?
Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.
A „Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azokat csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakkal, emellett kötelező a forrás megjelölése is.