Tegye fel a kezét, aki most egy ideig nem kívánja a húst. Vagy szeret úgy is jóllakni, hogy nem húst eszik körettel? Szerintünk kell a változatosság hozzávalók és elkészítési módok tekintetében is.
Az idei tavasz igazán érdekesen alakul eddig, de reméljük a hétvégén már több órán át is élvezhetjük a Nap melengető sugarait. Ha esélyét látjuk egy finom grill ebédnek, akkor ehhez most van egy gyors recept ötletün
A tempurába mártott sült zöldségek tárháza végtelen. Mindent is ki lehet benne sütni és közelebb hozhatjuk a gyerekekhez a zöldség evést. Finom roppanós zöldségek a ropogós bunda alatt. Mivel bő olajban sült, havonta egyszer tegyük a családi étlapra.
Egy hűsítő, üde salátára vágytunk, ami kivételesen húsmentes. No persze az igazi waldorfban csirkemell van és dió, de mi úgy gondoltuk ezt is Pepo Papásan készítjük el.