Pulyka saslik lámpás módra
Mármint fejlámpás, mert sajnos napról-napra kevesebbet grillezhetünk napsütésben. Csökkennek a napsütötte órák száma amivel mi sem számoltunk amikor nekiálltunk a vacsorának. A pulyka saslikot már fejlámpával a fejünkön (fél nyolckor) sütöttük készre és kattintottuk le nektek.
Szükséges eszközök
- Weber Pulse grill
Hozzávalók
- 500 g pulykamell
- 3 db saslik hagyma
- 6 db mini paprika
- só, bors, koriander, fűszerpaprika
Hogyan készül?
- 230 °C-ra felforrósított Pulse grillben sütöttük meg és csípős szósszal fogyasztottuk el.
Jegyzet
Könnyű vacsora hétköznapokra, ha van fejlámpátok és egy Weber grilletek otthon!
Elkészítetted?
Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.
A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.