Zöld „The Hulk” vaj!
Előre hoztuk kicsivel a kenyér ünnepét, mert most ezzel kapcsolatban mutatunk Nektek egy fantasztikus ötletet.
Előre hoztuk kicsivel a kenyér ünnepét, mert most ezzel kapcsolatban mutatunk Nektek egy fantasztikus ötletet.
Gorgonzolás házi készítésű pappardelle, pirított tökmaggal, tökmagolajjal és fügével.
Sokan szeretitek a bundázott húsokat. A Mi kedvencünk természetesen a tökmagos panír.
Az utolsó karalábékat húztuk ki a földből. Nem kérdés, hogy egy nagy tányér finom, melengető levest készítettünk belőle.
Mi más illene egy szaftos és ropogós liba- vagy kacsasülthöz, mint egy különleges sütőtökös mártás. Mi úgy szeretjük, ha a combok mellé sok hagymát, fokhagymát és körtét teszünk. A majoranna utolsó fagyos hajtásait talán nem véletlenül ezen a napon használjuk fel frissen utoljára.
Főzés szempontjából a leginspirálóbb évszak az ősz. Magával ragadóak a természet színei és könnyebben kapcsolódunk ki egy-egy kiadós séta alkalmával. Ilyenkor jól esik egy pokróc alá bújni egy finom levessel és filmezni, vagy éppen nem megvárni, hogy a sütemény kihűljön és langyosan felvágni.Pont ehhez a hangulathoz készült ez a körtés-szilvás nehéz felvert is.A szélén egy kevés pirított, darált tökmag. A tetejére a házi deliből nem hiányozható tökmagolajos darált keksz.