Ha úgy hozná a sors, hogy elétek kerül egy borjú tomahawk, akkor adunk most hozzá egy kis útmutatót. Nem olcsó hús főleg marhából, ezért jó, ha felkészültek vagytok.
Sokszor hallunk olyan sztorikat, hogy valami igazán különleges és drága nyersanyaggal (bélszín, libamáj) grilleztek, de nem sikerült jól. Vagy a technológia hiányzott, vagy a tapasztalat. Mi most két drága terméket tettünk egyszerre a tányérra, hogy kincset érő tapasztalatokat adjunk át nektek. A végén majd kiderül Ti mit tanultatok ma ebből.
A hétvégén séfünk a Zemplénben járt (kúszott) kucsmagomba vadászaton. Másnap egy nagyszerű fogást kerekített belőle, ami sokatoknak adhat ötletet most, vagy a közelgő, koranyári vargánya szezonra is.
Ültetéstől függően a cukkini már ott van a kertekben és fantasztikus ételeket lehet készíteni még a virágjából is. Az idei töltött tök receptünkről csak annyit tudunk elmondani, hogy nem lehet abbahagyni. TÖKéletes!