Szerintünk nagyon sokan szeretik a Tiramisut. Mi sem tudtunk ellenállni az ötletnek, hogy ez legyen a hétvégi desszertünk. Mondanunk sem kell , hogy egy tökmagolajos réteget is csempésztünk bele. Ez a mi Pepo Papa Tiramisunk.
A nyár esti fröccsözések egyik alapkelléke a jó társaság mellett a finom, omlós pogácsa. Ebből is a mi kedvencünk a tökmagolajjal gyúrt krumplis pogácsa. Íme Séfünk receptje és az elkészítés.
Szörnyűséges tragédia történt a mai fotózás közben. A csőben sült palacsintára halmozott csokis vaníliás fagyi megolvadt és teljesen összekeveredett a ráöntött tökmagolajjal. Még szerencse, hogy a fahéjas tejszínhabot a tányér túlsó oldalán tudtuk tartani két cikk friss eperrel.
Nagyon jó családi programot találtunk ki Nektek ezekre az esős napokra. Az előkészület minimális: csak ki kell mérni a hozzávalókat és géppel összedolgozni. Aztán jöhet némi tészta püfölés és sütés.
Ebben a hűvös esős időben jól esik egy tányér meleg desszert. A Rizskoch kitűnő társa lehet egy forró levesnek is. Bárhogyan is döntenétek gazdagítsátok egy kis zöld arannyal.