Vörös szószos csirke
Kevertünk egy érdekes pácot a mai BBQ-hoz. Nem éppen prémium alapanyagok, de ilyen recept sem árt a gyűjteménybe. Ha éppen tanácstalanul állunk a madárka felett.
Hozzávalók
- 4 db csirkecomb
- 1 evőkanál Piros Arany combonként
- 1 evőkanál csípős Piros Arany
- 3 evőkanál szójaszósz
- 1/2 evőkanál szezámolaj
Hogyan készül?
- Kézzel alaposan kenjük be a combokat a szósszal és lefedve hagyjuk így egy éjjel.
- Másnap a szószos csirkéket tegyük rácsra és süssük 96°C maghőig. Tegyünk egy marék Weber Szárnyas Füstölőfát a parázsra és füstöljük meg.
- Szedjük ki a csontot és daraboljuk fel. Tortillába vagy ciabattába tömve nagyon jó szendvicsalap.
Elkészítetted?
Kérlek írd meg tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapjanak a főzéshez. Köszönöm. Kérlek kövesd személyes profiljaimat a Facebookon és az Instagrammon.
A “Chef a családban” receptjei, írásai és fotói szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok csak a szerző engedélyével tehetőek közzé más weboldalakon, emellett kötelező a forrás megjelölése is.