nagy grillkönyv stiller tamás könyv

PARÁZS ÉS FÜST EXKLUZÍV GRILL KURZUS

PARÁZS ÉS FÜST EXKLUZÍV GRILL KURZUS

A nagy sikerű grill könyvhöz összeállított grill kurzus magától a szerzőtől. 6,5 órás intenzív, minden hústípusra és sütési technikára kiterjedő képzés kezdőknek és minden grillezni vágyónak.

Ki lesz a grill oktatód?

STILLER TAMÁS
A Parázs és Füst A nagy grill könyv szerzője 2023
WEBER HEAD GRILL MASTER CERTIFICATE 2022
WEBER GRILL márkaséf 2021-
WEBER GRILL endorser 2014-

Fotók: Busak Attila

A grill kurzusom célja:

Magabiztosság a grill mellett.

Olyan tudást adok át neked, amivel mindig sikered lesz. Olyan tudást, ami kiválóan fejleszthető alap lesz számodra.
A grill kurzus alkalmával nemcsak a fő húsfajták sütését mutatom meg, hanem kitekintünk a BBQ sütés világába is. Minden grill chef rémálma a köret és a saláta. Nos, itt lesz bőven az is. Az egész napos lakomát egy szuper könnyű desszert zárja majd, amit szintén a grillben készítünk el. Az ötletek és receptek mellé egy dedikált „Parázs és Füst- A nagy grillkönyv” is jár.
A sütés összehozza az embereket és jókat beszélgetnek. Itt a grillezés a téma és a kreativitás. A tűzkezelés, a fűszerezés, az ízek és a társaság.

Kinek szól a grill kurzus?

Nem kell profinak lenned, de még amatőrnek sem. Az a lényeg, hogy érdekeljen és akarj tanulni. Hagyjd otthon minden tapasztalatod és légy nyitott arra, amit összeállítottam neked.
Szeretsz sütni és vettél egy grillt, de folyton beégsz a haverok és a család előtt? Szükséged van megfelelő útmutatásra. Azt szeretném, ha megértenéd mi történik a sütőben!
10 év grill tapasztalat, aminek az egyik mérföldköve lett a „Parázs és Füst – A nagy grill könyv.” Mi más lenne még olyan menő, minthogy te a szerzőtől tanulhatsz?

Mit fogunk grillezni?

A grill kurzus reggel 9:30-kor kezdődik. A helyszín MAKLÁR (Eger mellett). Ha szeretnél már előző este megérkezni Maklárra és reggel kipihenten állni a grill mellé, akkor ajánlom a Vili Panziót. (ami 50 méterre van a helyszíntől)
Ismerkedés közben készítek egy nagyon finom marhahúsos QUESADILLA-t, amit te is megsüthetsz majd a grilleden a következő kerti partin. Az első fogás közben vázolom a kurzus menetét és ismertetem az előttünk álló közel 6,5 órát.

1., BBQ OLDALAS ÉS GRILL CSIRKE. Minden, aminek lassan kell sülnie, az grillre talál! Bevezetlek a lassú sütések világába, és a két leginkább kedvelt lassú sütést tanulhatod meg. Hogyan kell előkészíteni egy oldalast? Hogyan kell fűszerezni? Mikor és hogyan kell csomagolni?
Mitől lesz egy grillcsirke egyszerre szaftos és ropogós?
2., RIB EYE STEAK ÉS LAZAC Közben amíg várjuk, hogy becsomagolhassuk az oldalast, a faszén felett sütünk steaket és a gáz grillben lazacot. A tökéletes médium steak sütési technikája. Fűszerkeverék készítése, sütés előkészítése, időzítés és maghőmérés. Mi kell ahhoz, hogy a lazac bőre ropogjon és lemezekre essen szét?
3., KÖRET ÉS SALÁTA sem hiányozhat a húsok mellől. Tudom, hogy minden grillező rémálma szokott lenni, hogy mit tegyen a hús mellé. Ötletekkel telve térsz haza, és igazi lakomákat grillezhetsz otthon.
4., DESSZERT is kell, mert a fűszeres falatok után kell valami édes. Készítünk egy könnyű édességet a megmaradt parázson.
5., AJÁNDÉK! Minden résztvevő kap egy dedikált Parázs és Füst – A nagy grillkönyv szakácskönyvet.
ITALOK AZ ÁRBAN- Természetesen a grill kurzus közben az italokról sem feledkezünk meg. Sör nélkül nehéz odaállni a grill mellé, de igyekszem megoldani és hozni a feelinget.

A grill kurzus exkluzív!

A tervezett létszám: 5 fő. Ha minden kérdésre választ akarok adni, akkor ez a megfelelő csoportlétszám. A kurzus megtartásához szükséges minimum létszám 3 fő(!).
Lehetőséget biztosítok arra, hogy ha egy adott társaság szeretne részt venni a grill kurzuson, akkor a létszám maximum 6 fő lehet.
A grill kurzus normál esetben szombatonként van, de igényelhettek egyedi időpontot is, ha egyben van a banda. Sőt, akár haza is rendelheted!
Nagyon jó ajándék ötlet!

Mennyibe kerül a grill kurzus?

A Weber által hivatalosan certifikált grill séf oktat egész nap és kérdezhetsz,
amire csak most lesz esélyed.
Összegezve:
– 6,5 órás grill kurzus
– többféle hús (csirke, hal, sertés, marha) sütése
– BBQ sütés (hogy teljes legyen a kép)
– köretek és saláta
– desszert
– a kurzus nyomtatott anyaga, receptekkel
– italfogyasztás
– egy személyre szólóan dedikált „Parázs és Füst – A nagy grill könyv!”

AZ EXKLUZÍV GRILL KURZUS ÁRA: 37 990.-

Rendben, jelentkezem!

Időpont foglaláshoz használd az alábbi űrlapot.

Fontos tudnod, hogy a kurzus árát a helyszínen kell megtéríteni. Céges számla kiállítását ne feledd el előre jelezni.

A kovászos kenyér sütő kurzus 2024. október 5-től folytatódik!

HA A REGISZTRÁCIÓVAL ELAKADTÁL VAGY HIBA MERÜL FEL, AKKOR NE HABOZZ FELVENNI VELEM A KAPCSOLATOT.

Még csak ismerkedem a kovászolással, de hatalmas segítség, hogy Tamás tanácsaival sok-sok időt és energiát spórolhatok meg. Az ebéd pedig fantasztikusan finom volt.

VIRÁG (21)
Close
Chef a családban© Copyright 2009. Minden jog fenntartva .
Close