Go Back

Gomba és tészta

Adag 1 személy

Hozzávalók

  • 100 g KATUSFOOD tészta
  • 50 g portobello gomba
  • 25 g párolt zöldborsó
  • 15 g parmezán
  • 15 g KATUSFOOD kókuszzsír (1 evőkanál)
  • petrezselyem, só

Hogyan készül?

  • Egy kis fazékban vizet forralunk, majd amikor már zubog beletesszük a kimért KATUSFOOD tésztát és lezárjuk alatta a hőt. 3-4 percig hagyjuk ázni, míg megszívja magát.
  • A portobello gombát vékony szeletekre vágjuk és hevített kókusz zsíron megpirítjuk. Használjunk bátran magas hőt, mert az étel szempontjából fontos, hogy a gomba piruljon, ne párolódjon.
  • A borsót egy kis fazékban minimális vízben pillanatok alatt roppanósra főzzük.
  • Tálaláskor a tésztát tányérba tesszük és elrendezzük rajta a pirított gombát és a zöldborsót. Parmezánnal megszórva és friss petrezselyemmel kínáljuk.
Szerző: Stiller Tamás
Fogás: Egytálétel
Keresőszó: gomba, katusfood, parmezán, tészta, zöldborsó