Go Back

Könnyű grillvacsora ötlet

Mit szólnál egy grillezett kolbászhoz, finom puha stangliban, édes savanyúval, hagymával és szósszal?
Adag 4 személy

Hozzávalók

  • 4 db grill kolbász
  • 4 db magos stangli
  • 1 szál póréhagyma
  • 8-10 szelet édes uborka savanyúság
  • 8-10 evőkanál grill szósz

Hogyan készül?

  • 215°C-ra hevített grillben megsütjük a kolbászt.
  • A nyitott stanglit indirekt zónában átmelegítjük.
  • Összeállítjuk személyre szólóan, majd minden falatot kiélvezünk.

Jegyzet

Ha még egy kis üveges sör is akad, akkor feltettük a koronát a fejünkre és a napra is.
Szerző: Stiller Tamás
Keresőszó: édes savanyú, grill kolbász, indirekt sütés, póréhagyma, stangli, szósz