A tojássárgáját és a cukrot robotgépben aranysárgára keverjük, amíg a cukortól ragyogni nem kezd. Közben a sütőt állítsuk 200°C-ra, amíg nem éri el ezt a hőfokot a fehérjét fel se verjük.
Sütő ok, jöhet a fehérje csipet sóval. Először a hab egyharmadát adjuk hozzá. Belekeverjük a kakaóport, majd utána a következő 1/3 habot, aztán a maradékot. Mély mozdulatokkal ellenőrizzük, hogy nincs a keverő üst alján letapadva se cukor, se kakaó.
A kikevert mennyiséget elosztottam hárommal és mérlegre tett tepsikben pontosan elosztottam a piskótát. Sütőpapíron spatulával egyengessük el.
Sütés: 200°C, 10 perc (sütőtől függ). 6 db kb. 20 cm átmérőjű lapot vágtam ki.