Go Back

Ínyenc lazacos metélt

Adag 1 személy

Hozzávalók

  • 100 g főtt KATUSFOOD metélt
  • 60 g füstölt lazac
  • 1 db "M"-es tojás
  • 5 g kapribogyó
  • 10 g vaj

Hogyan készül?

  • A KATUSFOOD metéltet forrásban lévő vízbe tesszük és 3 percig főzzük.
  • Szűrjük, majd olvasztott vajra csúsztatjuk.
  • Alacsony hőmérsékleten összemelegítjük a felvert tojással és a darabolt lazac felével. (vigyázzunk a tojás ne süljön meg)
  • Tálaláskor a lazac másik apróra vágva az ételre tesszük és pár szem kapribogyóval díszítjük.
Szerző: Stiller Tamás
Kalória: 557.7kcal
Fogás: Egytálétel
Keresőszó: gyors recept, katusfood, lazac, tészta