Go Back

Pestoval pácolt mozzarella, tonhallal, babbal és KATUSFOOD tésztával

Adag 1 személy

Hozzávalók

  • 75 g KATUSFOOD orsó tészta (száraz súly)
  • 65 g light mini mozzarella
  • 80 g tonhal
  • 60 g konzerv vörösbab
  • 15 g kapribogyó
  • 10 g szárított paradicsom
  • 5 g pesto
  • 5 g olívaolaj
  • friss menta

Hogyan készül?

  • A kimért száraz tésztát forrásban lévő vízbe tesszük. 1/3-ra csökkentjük a hőt alatta és 3 percig így hagyjuk. Mielőtt leszűrnénk kevés sót keverünk el a vízben.
  • A mozzarella golyókat olivás pesztóval keverjük össze és hagyjuk állni egy kis ideig.
  • A leszűrt tésztát tányérba tesszük és elrendezzük rajta a hozzávalókat.
Szerző: Stiller Tamás
Kalória: 625kcal
Fogás: Egytálétel
Keresőszó: bab, mozzarella, pesto, tészta, tonhal