Séfünk egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy klasszikus magyar ételeket gondol újra. Ezúttal a túrós tészta járta meg ezt az utat, ráadásul "pepopapás" értelmezésben. Nagyon gyors és nagyon finom lett!
Adag 1személy
Hozzávalók
4dbcannelloni
100gtúró
50gtejföl
4szeletparaszt sonka
vaj
rusztikus morzsa
Pepo Papa tökmagolaj
Pepo Papa tökmag
Hogyan készül?
A túrót villával törjük szét és keverjük el benne a tejfölt.
Töltsük meg a csöveket. Erre legjobb módszer, ha a kanálban lévő töltelékbe nyomkodjuk a cannelloni egyik, majd másik végét is. Folyamatosan bentebb tolódik a töltelék míg végül középen találkoznak.
Egyenként paraszt sonkába tekerjük. Egy kis sütőedényt kivajazunk és meghintjük zsemlemorzsával. Elrendezzük rajta a töltött tésztát és leöntjük tejföllel.
180°C-ra előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
Jegyzet
Tálaljuk durvára tört tökmaggal és locsoljuk meg tökmagolajjal.