Épp a sorban könyökölsz a bevásárlókocsin? Jó lenne valami egyszerűt sütni a szabadban? Ráadásul még szoktatok kenyeret is sütni? Akkor ezt Nektek találtuk ki!Nemcsak a pirított tökmagot szeretjük, hanem a tökmagos kenyeret is. Tökéletes szendvicsalap minden sajtos szendvicshez is.
Adag 2személy
Hozzávalók
1dbgrillsajt
4-5szeletparasztsonka
1marékfriss spenót levél
2szálújhagyma
tökmagos bundás kenyér
rozmaring
Hogyan készül?
A sajtot vágjátok szeletekre és tekerjétek körbe parasztsonkával. Grillen hevített kerámia vagy vaslapon süssétek ropogósra. Pár rozmaring levél kellemes aromát ad neki.
A tökmagbundás kenyeret enyhén pirítsátok meg a grillen.
Tegyük tányérra a szeleteket és ágyazzunk meg a spenót levelekkel. Jöhet a grillezett sajt és apróra vágott újhagyma.Ennyire egyszerű.
Jegyzet
Ha saját kenyeret sütsz akkor nem kell előpirítani a tökmagot, csupán rusztikus darabokra aprítani gépben.
Mi még dolgozunk a tökmaglisztes kovászos kenyerünkön, de hamarosan azt is megosztjuk Veletek!