A csirkeszárnyakat vékonyan besózzuk és bekenjük BBQ szósszal. A sütőt 230°C-ra forrósítjuk és beteszünk egy kerámia tálat (rácsra középre), ami a sütővel együtt hevül majd fel. Ha ezzel megvagyunk sütőkesztyűvel vegyük ki a forró tálat és öntsünk az aljába olajat. Tegyük bele a csirkeszárnyakat, amik így már el is kezdenek sűlni. Forgassuk át a zsiradékban, kenjük át újra BBQ szósszal és kezdjük el sütni a szárnyakat. Sütési idő kb. 30-35 perc (sütőtől függően). Amikor elkészül kenjük át ismét szósszal és hagyjuk pihenni a húst.
A megtisztított zöldségeket tegyük forrásban lévő sós vízbe. Kés hegyével szúrjuk meg a babot és a répát is, hogy roppanósak-e már. A csirkeszárnyak alól szedjünk ki egy kisebb serpenyőre való olajat és a mángold leveleket fonnyasszuk meg rajta. 1-2 perc és tálalhatunk is.
Rendezzük el a tányéron a zöldségeket és szórjuk meg szeszámaggal, a csirkeszárnyakat pedig parmezánnal.