A húst a fűszerpasztával dörzsöljük át és fóliába vagy vákuumozva tegyük a hűtőbe minimum 4 órára. (24 óra a tökéletes pácolási idő.)
Hevítsük fel a grillt 200-220°C-ra és alakítsunk ki egy direkt és egy indirekt zónát. Süssük meg a karaj mindkét oldalát, majd az indirekt zónát fedjük be alufóliával. Tegyük a fóliára a húsokat és fektessük rá a sonka szeleteket valamint szórjuk meg sajttal. Zárjuk le a grill fedelét és hagyjuk, hogy a sajt megolvadjon.
A köret összeállításakor egy dologra figyeljünk, hogy a mángoldot hőkezelni kell, tehát amikor a rizs elkészül a leveleket vágjuk metéltre és keverjük össze a készre főtt rizzsel. Hagyjuk lefedve 10 percig, majd adjuk hozzá a saláta többi hozzávalóit.
Jegyzet
Ez a hús egyébként sütőben is elkészíthető vagy befejezhető.