A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat tálba tesszük az édesítővel és gépi habverővel világos színű krémmé keverjük. A fehérjét kemény habbá verjük. Közben hevítsük fel a sütőt 170°C-ra.
Keverjük el a masszában a tejet és a száraz anyagokat.
A tojáshab felét óvatos mozdulatokkal keverjük el a tésztában. A keverő lapáttal egészen a tál aljáig nyúljunk le.
Keverjük el benne a tojáshab másik felét és öntsük sütőpapíros tepsibe. Terítsük szét a tésztát és 20-25 percig süssük, míg arany barna nem lesz.
Csúsztassuk át hideg tepsibe és hűtsük kézmelegre. Kenjük meg lekvárral és langyosan tekerjük fel. Csavarjuk körbe a használt sütőpapírral és frissen tartó fóliával. Feltekerve hűtsük ki teljesen, majd porcukorral megszórva vagy friss gyümölccsel kínáljuk.