Go Back

Pulyka saslik lámpás módra

Mármint fejlámpás, mert sajnos napról-napra kevesebbet grillezhetünk napsütésben. Csökkennek a napsütötte órák száma amivel mi sem számoltunk amikor nekiálltunk a vacsorának. A pulyka saslikot már fejlámpával a fejünkön (fél nyolckor) sütöttük készre és kattintottuk le nektek.
Adag 6 darab

Szükséges eszközök

  • Weber Pulse grill

Hozzávalók

  • 500 g pulykamell
  • 3 db saslik hagyma
  • 6 db mini paprika
  • só, bors, koriander, fűszerpaprika

Hogyan készül?

  • 230 °C-ra felforrósított Pulse grillben sütöttük meg és csípős szósszal fogyasztottuk el.

Jegyzet

Könnyű vacsora hétköznapokra, ha van fejlámpátok és egy Weber grilletek otthon!
Szerző: Stiller Tamás
Fogás: Egytálétel
Keresőszó: grillezés, saslik, töltött pulykamell