Pages Navigation Menu

Vargányás parmezános köles risotto

Az igazság az, hogy nem a hagyományos rizottó. Inkább amolyan mi van a hűtőmben fogás. Van egy kevés kész kölesem, némi tejszín és sajt. Túl sok nem is kell már hozzá.

Hozzávalók 2 személyre

Babaséf

  • 3-4 evőkanál főtt köles
  • 3-4 evőkanál 20%-os főzőtejszín
  • 5 dkg parmezán
  • Maréknyi szárított vargánya

1., A kész kölest a tejszínnel keverjük simára, majd forraljunk rajta egyet a sajttal.
2., Az első rottyanás után adjuk hozzá a pár percre beáztatott gombát. Még egy forralás és kész.

Tálaljuk extra parmezán csíkokkal.

Jó étvágyat!

Vargányás parmezános köles risotto - Köles receptek

Vargányás parmezános köles risotto – Köles receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.