Pages Navigation Menu

Vajas sajtos sült gomba zöld fűszerekkel recept

Végre napsütésben úszva írhatom receptjeimet és ez a szép idő elég okot ad arra, hogy több élvezethez jussunk délután is.

Hozzávalók: 

Babaséf

  • Csiperke gomba
  • Friss kakukkfű
  • Vaj
  • Sajt

1.,Az alaposan megmosott gombák szárait kivágjuk és fejjel lefelé egy tepsibe rakjuk őket úgy, hogy lássuk a lemezeit. Olyanok legyenek, mint egy kis mélytányér.

2.,Tépkedjünk bele friss kakukkfüvet, majd annyi vajat, hogy legalább a ¾-ét kitöltse. Grill módba kapcsolva kezdjük el sütni. Ez azért fontos, mert így a gombának nincs ideje levet engedni.

3.,Amikor a vaj már megolvadt és valósággal rotyog a gombában, húzzuk ki a sütőből és tegyünk a fejekre egy-egy csipet sajtot. Lehet puha, kemény, penészes is, kinek mi a kedvence. Amint a sajt megpirult, tálaljuk.

Friss bazsalikomot tépkedjünk rá és frissen sült péksüteményt fogyasszunk hozzá. Egyszerűen késsel és kézzel katonázgassunk.

Minél nagyobb a gomba, annál nagyobb az élvezet.

Jó étvágyat!

Vajas sajtos sült gomba zöld fűszerekkel recept - Gomba receptek

Vajas sajtos sült gomba zöld fűszerekkel recept – Gomba receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.