Pages Navigation Menu

Színes grill zöldség ragu fokhagymás csülök fasírttal recept

Elegem lett a hóból és valami színesre vágytam. A húsvéti készülődésben nálam előbb főtt meg a sonka és a csülök, hogy sok finom receptet küldhessek. Próbáljunk meg nem több kiló sonkát főzni, hanem csak amennyit muszáj. Ha mégis több lett, itt ez a recept az eltüntetéshez.

Hozzávalók 4 személyre:

Babaséf

  • 50 dkg sertés lapocka
  • 25 dkg főtt, füstölt csülök
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 kávéskanál piros paprika
  • fél kávéskanál szegfűbors
  • pici só
  • 3 db burgonya
  • 2 db saláta cukkini
  • 15 dkg barna csiperke
  • 2 db lila hagyma
  • 3 db paradicsom
  • 3-4 rozmaring ág
  • olaj

1., A húst és a csülök húst aprítóban daráljuk pépessé. Keverjük össze és fűszerezzük be. Amíg a zöldségeket előkészítjük, tegyük félre.

2., Hámozzuk meg a burgonyát és a hagymát. A cukkinivel és a gombával együtt vágjunk mindent nagyujj méretűre. Egy tálban vagy a tepsiben forgassuk össze kevés olajjal és a rozmaring leveleivel. 220°C-os sütőben süssük készre.

3., Hevítsünk egy serpenyőben olajat, és süssünk tenyérnyi fasírtokat.

Tálaláskor a sült zöldségre tegyünk egy, két fasírtot. Díszítsük főtt tojással és apróra vágott újhagymával.

Jó étvágyat! 

Színes grill zöldség ragu fokhagymás csülök fasírttal recept - Saját Magyaros receptek

Színes grill zöldség ragu fokhagymás csülök fasírttal recept – Saját Magyaros receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.