Pages Navigation Menu

Spenótos almás hurka receptem

Szeretek piacozni? No és vittetek már haza hurkát? Itt egy nagyon izgalmas sült hurka verzió!
A tepsi aljára tegyél nagyon sok hámozott és csumázott alma szeletet. Fektesd rá a hurkát és süsd meg ahogy szoktad. Pici víz alá, nehogy szétrepedjen.
Közben csinálj egy kevés spenótot, nyugodtan fagyasztottból. Elvégre ezért izzadnak a munkásemberek a földeken, hogy nekünk legyen spenót az almás hurka alá.
Amikor kész a hurka, hasítsd szét, a héját tedd egy tálra. Ha átsült hártyaszerűen, akkor az egészet kezd el összetörni, hogy egynemű pépet kapj. Ez nem valami feszültség levezető program, hanem rituálé. Az édes almapép szépen lassan összekeveredik a hurkával. Ezután rétegezzük, és lakjunk vele jól!

Jó étvágyat!

Babaséf

Spenótos almás hurka receptem - Saját Magyaros receptek

Spenótos almás hurka receptem – Saját Magyaros receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.