Pages Navigation Menu

Smart TV

A Samsung Smart Tv Chef a családban applikáció

 

Üdv a konyhában!

Szeretnél megtanulni főzni? Jól jönne egy olyan sorozat, amiből mindent megtanulhatsz? Töltsd le a Samsung Smart Tv-dre a Chef a családban alkalmazást és haladj lépésről lépésre egészen az alapoktól. Könnyű receptjeim segítségével gyorsan elindulhatsz a jó úton. Főzni csak sikerrel együtt lehet megtanulni. Ha velem tartasz kedvet kapsz a főzéshez.

A Chef a családban Samsung Smart TV alkalmazásom jelenleg a 3. legnézettebb. Köszönhető ez annak is, hogy szinte minden okos tévé felhasználó letöltötte már, és aktív nézője is az applikációnak. A visszajelzések alapján a filmek emberközeliek, kerülik a túlrendezettséget, és csak a lényegre összpontosítanak. A rövid videószerkezetű sorozatok bármilyen Internet hálózat mellett elérhetőek, hiszen a 8-10 perces epizódok gyorsan betölthetőek.

Jelenlegi kínálatunk:

  • A fentiekben reklámozott Üdv a konyhában!
  • A Kanálpatrióták, mely egy időben került rögzítésre az első Gasztroangyal részekkel, 2012. áprilisában. A sorozat az ország több különböző szegletéből mutat be helységeket egyedi módon. Egy teljes nap, magyar emberek, magyar étkek, magyar értékek között!
  • A Halaszthatatlan ügy! kiemelt témája a Chef a családban weboldalnak. A sorozat célja a magyar halak bemutatása és népszerűsítése grill rácson keresztül. Különleges ételek, Magyarország legszebb tájegységein.
  • Ez Zsír! – Hamarosan az M1 Család-barát magazin adásai is felkerülnek, de addig is egy csipetnyi főzőcske a LifeNetwork műsoraiból.
  • A Samsung Smart Oven (okos sütő) receptjei megtalálhatóak a weboldalon is, de gomb nyomásra az okos tévén keresztül is elérhetőek. A kellemes zenei aláfestéssel készített videó klippek gyors betekintést kínálnak az okos konyha világába.

 

 

 

 

Van valami gubanc az alkalmazással? Írj bátran a schef@schef.hu e-mail címre!

Köszönöm, hogy megosztod.