Pages Navigation Menu

Rakott harcsa ahogy mi szeretjük recept

a_harcsa_szponzor

Egyszerű, gyorsan elkészíthető recept. Hidegen is isteni ezért lehet hidegtálakra vagy éppen másnap fogyasztani jó ízűen. Ez úgy készül, ahogy mi szeretjük!

Hozzávalók 4 személyre:

Babaséf

  • 1 afrikai harcsa filé
  • 8-10 szelet bacon
  • 3-4 szál répa
  • 1 nagyobb póréhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg sajt
  • 0,5 liter tejföl
  • curry por
  • vaj

1., Az afrikai harcsát vágjuk 4 szeletbe és tekerjünk köréjük bacon szalonnát. Fektessük őket kerámia sütőtálba.

2., A répát és a póréhagymát tisztítsuk meg és vágjuk karikákra. Hevítsünk 2 evőkanál vajat egy serpenyőben és futtassuk meg benne a zöldséget. Fűszerezzük curryvel, majd a öntsük a baconos harcsa tetejére.

3., Oszlassuk el rajta a tejfölt, végül jöhet a rengeteg sajt.

4., 160-170 °C fokra hevített sütőben süssük, míg a sajt meg nem pirul.

Tálaláskor csíkozzuk fel és vajas burgonyával tálaljuk. A recept kiváló hideg sültként is fogadásokra, hidegtálakon.

Jó étvágyat!

Rakott harcsa ahogy mi szeretjük recept - Afrikai Harcsa receptek

Rakott harcsa ahogy mi szeretjük recept – Afrikai Harcsa receptek

webshop-banner