Pages Navigation Menu

Ponty treska recept

Ponty filézése után a csontjain sok hús marad. Ezt főzzük meg zöldséggel, és kiváló Treska készíthető belőle. Használjunk bolti majonézt, hogy sokáig elálljon a hűtőben.

Hozzávalók:

Babaséf

  • 10 dkg főtt ponty hús
  • 5 dkg főtt répa
  • 2-3 evőkanál majonéz
  • 1 kávéskanál porcukor
  • Fél kávéskanál frissen őrölt színes bors
  • 1 fél citrom leve

1., Villával szedjük le a ponty húsát, majd keverjük el az összetört főtt répával és a majonézzel. Ízesítsük, majd adjunk neki egy éjszakát a hűtőben. Jól kihűtve lesz igazán ízletes a Treska.

Pirítóssal, sós keksszel ajánlom.

Jó étvágyat!

 

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.