Pages Navigation Menu

Magos gluténmentes cipó recept

samsung okos sütő banner

A házi kenyér egyre jobban visszatér a háztartásokban. Itt egy egyszerű és könnyen elkészíthető recept kicsit feldobva magvakkal.

Magos gluténmentes cipó recept

Babaséf

Hozzávalók 0,5 kg-hoz:

  • 50 dkg gluténmentes kenyérliszt keverék
  • 2,5 dkg élesztő
  • 4,5 dl langyos víz
  • Magok
  • Tojás
  • Tejföl

1., Egy tálban keverjük össze a hozzávalókat.

2., 10 percen keresztül dagasszuk. Próbáljunk meg minél több levegőt a tésztába juttatni.

3., Lisztezzünk ki egy tortasütőformát. Tegyük bele a tésztát, majd indítsuk el az 1-3-as kelesztő programot.

4., Vegyük ki a sütőből, míg előmelegítjük 200°C-ra. Kenjük meg tejföllel kikevert tojással, majd szórjuk meg magokkal. 60 percen át süssük készre, majd a formában hagyjuk kihűlni.

Jó étvágyat!

Magos gluténmentes cipó recept - Péksütemények, Kenyerek

Magos gluténmentes cipó recept – Péksütemények, Kenyerek

 

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.