Pages Navigation Menu

Leveles tésztában sütött füstölt pisztráng vörös áfonyával

A pisztráng receptek között található a nyers változat is, aminek a lényege, hogy leveles tésztába burkoljuk és megsütjük. Az ízeket a mártás csalogatja elő. Ennél a verziónál füstölt pisztrángot használtam. Belülre sajtkrém került és vörös áfonya. Fantasztikus kombináció!

Hozzávalók 1 db szilvásváradi füstölt pisztránghoz

1 tekercs leveles tészta
1 tubus light sajtkrém
1 marék vörös áfonya
1 tasak madársaláta
2 evőkanál búzacsíra
1 tojás
Zabpehely
Citrom, lenmagolaj

Babaséf

1., A pisztrángot bőrözzük, majd szálkátlanítjuk.
2., A leveles tésztát vágjunk 4 egyforma lapra, és kenjük meg egyenlően sajtkrémmel. Rendezzük el rajta darabolt pisztrángot, és szórjuk meg vörös áfonyával.
3., Hajtsuk össze a lapokat, és kenjük meg tojással, majd szórjuk meg zabpehellyel.
200 °C-on süssük aranybarnára
4., Lenmagolajjal, citrommal enyhén meglocsolt, búzacsírával kevert madársalátával kínáljuk.

Jó étvágyat!

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.