Pages Navigation Menu

Kolbásszal kötött pisztráng

Szilvásvárad közelsége miatt sokszor eszem pisztrángot. Hol füstölve, hol sütve, természetesen mindkét módozatot magam készítem el. A gömb grill egyik előnye, hogy bármikor tudok benne melegen füstölni halat. Jelen esetben a sült pisztráng felé indultam el hogy hátha van még pár új ötlet a fejemben. Hogyan nem sütöttem még pisztrángot? Hát két kolbász között. Tényleg!

A hozzávalók szinte a képpel megegyezőek. Kell pisztráng, kolbász, némi hagyma és krumpli. Összekötjük spagival, aztán lassan megsütjük. A kolbász ne legyen száraz, inkább puha, mint a rakott krumpli receptemnél. Használhatunk éppen debrecenit is.

Babaséf

Egy jó kis vecsési vegyes, vagy saját házi savanyúság jó mellé. Meg 2-3 fröccs!

Jó étvágyat!

Kolbásszal kötött pisztráng - Pisztráng receptek

Kolbásszal kötött pisztráng – Pisztráng receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.