Pages Navigation Menu

KatusFood

katus2

 

Stiller Tamás a KATUSFOOD Chefje

“Tamással való közös munkánk 2 éve kezdődött, amikor felkértem őt, hogy legyen segítségemre a KATUSFOOD termékcsaláddal kapcsolatban felmerülő szakmai kérdésben. Nem hogy nem bántam, meg, de Tamást már nem csak szakmailag, hanem emberileg is nagyon tisztelem. Nagymértékű áldozattal, alázattal és tisztelettel áll a munkájához, mint én magam is a saját szakmámhoz és emellett nagyon szorgalmas és agilis. Amiért ő a KATUSFOOD Chefje lett, a szakmaisága mellett az, hogy rendkívül kreatívan és innovatív módon gondolkodik, a természetes alapanyagokat helyezi előtérbe, a só és cukor helyett az ételek természetes íz világát hangsúlyozza ki, nem bonyolultak a receptjei, illetve a hagyományos, magyaros, talán kissé elavult összetételű ételeket újra gondolja és egészségesebbé teszi.

Babaséf

Katus Attila

(sportaerobik sportágban hatszoros világ-, kétszeres Európa-bajnok, Világjátékok-győztes, személyi edző, aerobik szakedző és életmód-tanácsadó)

KATUSFOOD

A KATUSFOOD termékcsalád tagjai egytől egyik az egészséges életmódot követőknek, illetve élelmiszer érzékenyeknek szólnak. A lisztből készül termékek alapja, a csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék, amely összetételét a természetes rostok és növényi fehérjék képezik. Így a belőlük készült KATUSFOOD termékeknek magasabb a fehérje és élelmi rost tartalma, míg felszívódó szénhidrát tartalma alacsonyabb, mint a hagyományos búzalisztből készült termékeké. A magas rost tartalom felgyorsítja az anyagcserét, így hatékony támogatója a fogyni vágyóknak.

Termékek: Többek közt lisztek, száraztészták, pékáruk, mogyorókrém, szörp, lekvár, müzli szelet stb. A termékcsalád élelmiszerláncok polcain, és web shopunkban lesz elérhető. www.katusfood.hu

Termékeink, együttműködő partnereink, a PizzaForte és a Vitálkonyha kínálatában is megtalálhatóak.

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.