Pages Navigation Menu

Kapros narancsos afrikai harcsa vajas spenóttal és sárgarépával

Sok afrikai harcsa recepten törtem már a fejem, de most egy újragondolt verzióval kedveskedem. A leggyakoribb hal sütési mód, hogy citrommal és kaporral ízesítjük. Úgy gondoltam, hogy ezúttel egy másik citrust választok, mégpedig a narancsot.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 db szarvasi afrikai harcsa filé
  • 1 maroknyi kapor
  • 4 maroknyi friss spenót levél
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 egész narancs
  • 1 evőkanál kókuszzsír

1., A harcsát kockázzuk fel, majd a zsíradékon süssük meg. Szórjuk meg kaporral és forgassuk bele.
2., Tegyük mellé a spenótot és a sárgarépát. hagyjuk, hogy kicsit összeessenek a levelek. Facsarjuk rá a narancs levét, és enyhén sózzuk meg.

Babaséf

Tálaláskor reszeljünk rá frissen narancshéjat.

afrikai harcsa kaprosan naranccsal

Kapros narancsos afrikai harcsa vajas spenottel és sárgarépával – Afrikai harcsa receptek

Ha nem erre az afrikai harcsa receptre vágytál, akkor keress tovább a fenti menüpontban, vagy az alábbi halas receptek között. Ha tetszett oszd meg vagy pinneld!

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.