Pages Navigation Menu

Gorgonzolás diós céklával töltött csirke

Töltött csirke recept lehet sok, de a jól sikerült ötlet kevés. Hirtelen jött receptem gorgonzolás diós céklával töltött csirke, a nagyon jól sikerültek közé sorolható. Egy próbát megér, nem?

Hozzávalók 4 személyre:

Babaséf

  • 4 csirkecomb
  • 1 nagyobb cékla
  • 20 dkg márványsajt/gorgonzola
  • 10 dkg pirított dió
  • Curry, olaj

1., A csirkecombot kifilézzük. A sütőt 200°C-ra előmelegítjük.

2., A céklát hámozzuk meg és reszeljük egy tálba. A pirított diót törjük össze húsklopfolóval és a morzsolt gorgonzolával együtt keverjük össze a reszelt céklával. Minél diósabb és sajtosabb a massza, annál finomabb lesz.

3., A bőr alatt ujjunkkal csináljunk helyet a tölteléknek. Osszuk el 4 részre és töltsük be a combokat. Forgassuk olajba és szórjuk meg curry porral. Tegyük tűzálló tálba és süssük ropogósra.

Jó étvágyat!

Gorgonzolás diós céklával töltött csirke - Csirkehús receptek

Gorgonzolás diós céklával töltött csirke – Csirkehús receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.