Pages Navigation Menu

Gesztenyés csirkemell fasírt

A Rádió Egerben rendszeresen játszunk Food Pokert. Nemrég a gesztenye és a csirkemell került ki a kalapból. Megnéztük mi sülhet ki belőle. Szerintünk jó kis fasírt recept született.

  • 250 gramm gesztenyepüré
  • 250 gramm csirkemell darálva
  • 1 kávéskanál currypor
  • fél kávéskanál fehéj
  • 1 kávéskanál Garam Masala
  • Fél szál erős paprika (zöld hegyes)

A gesztenyepürét összekeverjük a darált csirkemellel és az apróra vágott erős paprikával. Fűszerezzük, és pár órán át hűtőben érleljük.
Kezünkkel gesztenye méretű fasírtokat formálunk, majd kicsit lapítunk rajta. Sózott napraforgó olajban lassan kisütjük.

Babaséf

Mártogatós: 2 dl tejföl, 1 gerezd fokhagyma, maréknyi snidling, kávéskanálnyi frissen reszelt gyömbér, fél kávéskanál pirospaprika.

Jó étvágyat!

Gesztenyés csirkemell fasírt - Csirkehús receptek

Gesztenyés csirkemell fasírt – Csirkehús receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.